4 Mart 1937’den beri…

SİRKÜLER:2022-373

Sayın Üyemiz,

Türk Standardları Enstitüsü tarafından hazırlanan "TS 2699/tst T2 Konserve-Etli kurufasülye-Hazır yemek, TS 3001/tst T1 Tulum peyniri ve TS 2700/tst T2 Konserve-Etli türlü-Hazır yemek" standart tasarısı ekte gönderilmektedir.

Bahse konu standart tasarısına ilişkin ilgili ihracatçı üyelerin görüş ve önerilerini, en geç 27/06/2022 mesai bitimine kadar Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’ne iletilmek üzere, Genel Sekreterliğimize bilgi@daib.org.tr posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Ekleri:

1- Görüş Formu

2- Konserve-Etli Kuru Fasülye-Hazır Yemek Standart Tasarısı

3- Tulum Peyniri Standart Tasarısı

4- Konserve – Etli türlü – Hazır Yemek Standart Tasarısı