4 Mart 1937’den beri…

SİRKÜLER:2022-221

Sayın Üyemiz,

Türk Standardları Enstitüsü tarafından hazırlanan "TS 2590/Tst T1 Tahin Helvası ve TS 2698/ Tst T3 Konserve – Etli Taze Fasulye – Hazır Yemek" standart tasarıları ekte gönderilmektedir.

Bahse konu standart tasarılarına ilişkin ilgili ihracatçı üyelerin görüş ve önerilerini, en geç 02/05/2022 mesai bitimine kadar Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü’ne iletilmek üzere, Genel Sekreterliğimize bilgi@daib.org.tr posta adresine iletilmesi gerekmektedir.

Ekleri:

1- Görüş Formu

2- Tahin Helvası Standart Tasarısı

3- Konserve – Etli Taze Fasulye – Hazır Yemek Standart Tasarısı