4 Mart 1937’den beri…

SİRKÜLER: 2026-363                                    

Sayın Üyemiz,

Ege İhracatçı Birlikleri’nden Alınan Yazı Metni Aşağıya Çıkartılmıştır.

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği organizasyonu ile 12-15 Ekim 2026 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka şehrine sektörel ticaret heyeti gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Yapı ve inşaat malzemeleri, demir ve çelik sektörlerine yönelik olarak gerçekleştirilecek heyette Faslı iş insanlarının katılımıyla nitelikli ikili iş görüşmeleri (B2B) ile firma ve kurum ziyaretlerinin gerçekleştirilecektir.

Heyete katılım bedeli; ekonomi sınıfı uçak bileti, konaklama ve organizasyon giderlerini kapsayacak şekilde 1 kişi için 1.200 USD, aynı firmadan ikinci katılımcı için ise 750 USD olarak belirlenmiştir.

Heyete başvuru için son tarih 31 Temmuz Cuma günü mesai bitimi olup, bu tarihe kadar; aşağıda bağlantıları sunulan online başvuru formunun ve EK A-1 başvuru formunun imza sirkülerinde yetkili kişilerce eksiksiz olarak doldurulması; EK A-1 başvuru formu ile taahhütnamenin imzalı ve kaşeli olarak taranmış halinin Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği demir@eib.org.tr adresine iletilmesi gerekmektedir. Heyete ilişkin taslak programa aşağıda sunulan bağlantı aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Heyete katılım, başvuru formlarının doldurulması ve ödeme dekontlarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne (demir@eib.org.tr ) ulaştırılmasıyla kesinleşecektir.

Online Başvuru Formu: form.eib.org.tr/Form_Goster.Asp?TT_ID=06E66EC49C

EK A-1 Başvuru Formu: F17B794A999944F17B794A999944F17B794A999944F17B794A.docx

Taahhütname: Microsoft Word – S.ARAB0STAN 25 STH TAAHHÜTNAME

Heyet Taslak Programı: CF697F36A43E4BCF697F36A43E4BCF697F36A43E4BCF697F36.pdf

NOT: Heyete katılım sağlayacak firma temsilcilerinin firma çalışanı olması durumunda ilgili temsilcinin 2026 Ekim ayı boyunca firmada SGK’lı olarak çalışan olması; katılımcının firma sahibi ya da ortağı olması durumunda ilgili imza sirküleri ve ticaret sicil gazetesinin sunulması gerekmektedir.